Pré starters en starters: eigen bedrijf beginnen

Wil jij binnenkort je eigen bedrijf beginnen? Je droom verwezenlijken of van je hobby je werk maken? En ontvang je een uitkering of bijstand van de overheid? Dan kun je een pre start fase aanvragen. Dan krijg je een jaar de tijd om je bedrijf goed op te starten terwijl je bijstand uit de participatiewet ontvangt. Ook kun je in deze fase ondersteuning krijgen van een bureau zoals Roeikracht. 

Of ben jij net bezig met je eigen bedrijf? Dan ben je een starter. Ook dan kan het lastig zijn het hoofd boven water te houden. De inkomsten zijn misschien niet zo hoog als je verwacht. Of het is moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen en een stabiel inkomen te genereren.

Iedereen kan en mag een eigen bedrijf starten, ook als je een ww-uitkering ontvangt of in de bijstand zit. Maar juist dan kan het lastig zijn om je goed voor te bereiden op het ondernemerschap of je onderneming in goede banen te leiden. Hoe ziet je financieel beleid eruit? Hoe behaal je het beste rendement? Wat is eigenlijk de essentie van je ondernemingsplan?

Schakel Roeikracht in

Roeikracht helpt jou bij het starten van je eigen bedrijf. Dankzij ruime ervaring in het ondernemerschap weet ik precies wat er bij komt kijken. Ik help bij het opstellen van een haalbaar ondernemingsplan, geef inzicht in je financiën en adviseer je over het financieel rendement.

Bbz: speciaal voor starters

Speciaal voor prestarters en starters is er de Bbz 2004 in het leven geroepen door de overheid. Bbz staat voor Besluit bijstandverlening zelfstandigen. Het is een regeling waarmee je mogelijkheden krijgt om samen met een adviseur zoals ik een plan op te stellen, in aanmerking te komen voor scholing of tijdelijke inkomensondersteuning. Wil je een Bbz aanvragen? Dan moet jouw onderneming aan allerlei voorwaarden voldoen en je bedrijf moet levensvatbaar zijn. Voorkom dat je bij het gemeenteloket van het kastje naar de muur wordt gestuurd en schakel Roeikracht in.

Zekerheid in ondernemen

Ik weet wat ervoor nodig is om succesvol bij de gemeente een plan in te dienen waarmee je gebruik kunt maken van de regeling. Ik heb namelijk ervaring aan beide kanten van het bureau en sta je bij met het opstellen van een goed ondernemingsplan. Bovendien kan ik dankzij mijn expertise de levensvatbaarheid van een onderneming goed inschatten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Krijg ook zekerheid bij een bedrijf beginnen: neem contact met me op.

Kennismaken?

Kennismaken met Roeikracht? Stel uw vraag en ik neem contact met u op.

8 + 9 =

ZELFSTANDIG ONDERNEMER?

KRIJG INZICHT IN UW FINANCI√čLE MOGELIJKHEDEN

 

Hulp bij ondernemen

Als zelfstandige ondernemer is het lastig je hoofd boven water te houden. Toch is er veel meer mogelijk dan je denkt. Schakel Roeikracht in voor advies. 

VOLG ROEIKRACHT