Vrijheid en verantwoordelijkheid

Ondernemen levert veel vrijheid op, maar brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee. Het valt soms niet mee om ondernemer te zijn. Ook al doe je het al jaren, het kan lastig blijven om iedere maand hetzelfde bedrag op je rekening bij te schrijven. En dat terwijl je lange dagen maakt en alle energie in je bedrijf stopt, want dit is immers wat je het liefste doet. Maar een goed financieel rendement behalen, dat blijft ingewikkeld.

Maar wat moet je dan? Bijstand voor zelfstandigen aanvragen? Kan dat? Dat doen ondernemers niet graag. Sommige mensen trekken pas veel te laat aan de bel. Ken jij dat gevoel? Dat je eigenlijk bijna verdrinkt, maar niet weet wat er mogelijk is?

Bijstand voor zelfstandigen

Schakel Roeikracht in voor een heldere oplossing. Via de gemeente is het mogelijk om een tijdelijke uitkering aan te vragen of een lening via de Bbz regeling. Bbz staat voor Besluit bijstandverlening zelfstandigen en is een bijstand voor zelfstandigen. Ook oudere zelfstandigen (55 jaar en ouder) kunnen inkomensondersteuning krijgen. Of je nu door wilt gaan met je bedrijf of niet, je hoeft hierdoor financieel niet in de knel te komen.

Om hiervoor in aanmerking te komen heb je een stevig plan nodig. Hier helpt Roeikracht je bij. Met jarenlange ervaring aan beide kanten van het loket, weet ik als geen ander wat ervoor nodig is om jou de financiële zekerheid te geven die je nodig hebt als ondernemer.

Liever stoppen met ondernemen?

Is het allemaal toch teveel geworden en wil je liever stoppen met ondernemen? Ook dan kun je in aanmerking komen voor bijstand voor zelfstandigen via de Bbz regeling. Speciaal voor oudere ondernemers die willen stoppen is er de IOAZ regeling waarmee je inkomensondersteuning krijgt na het beëindigen van je bedrijf.

Ik ben op de hoogte van alle zaken rondom bijstand voor zelfstandigen en deze regelingen. Samen met jou zoek ik naar een efficiënte oplossing met financiële zekerheid. Wil je ook ondernemersadvies? Neem contact op met Roeikracht.

Kennismaken?

Kennismaken met Roeikracht? Stel uw vraag en ik neem contact met u op.

6 + 2 =

ZELFSTANDIG ONDERNEMER?

KRIJG INZICHT IN UW FINANCI√čLE MOGELIJKHEDEN

 

Hulp bij ondernemen

Als zelfstandige ondernemer is het lastig je hoofd boven water te houden. Toch is er veel meer mogelijk dan je denkt. Schakel Roeikracht in voor advies. 

VOLG ROEIKRACHT