Bbz aanvragen

Ondernemers begeleiden, de levensvatbaarheid van een onderneming beoordelen door een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren en voortgangsonderzoek doen. Dat zijn zomaar een paar taken die bij gemeenten op het bordje komen liggen bij het uitvoeren van de Participatiewet in onder andere de Bbz regeling. Tijdrovende taken, die met de uiterste zorgvuldigheid behandeld moeten worden.

Roeikracht neemt deze taken rondom de Bbz regeling voor gemeenten uit handen. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van de Bbz en IOAZ kan ik de volgende taken voor gemeenten uitvoeren:

  • Ondernemers begeleiding in alle fasen van hun bedrijf

    Ik neem graag werk uit handen van de gemeenten door ondernemers te begeleiden in diverse fasen van hun bedrijf: prestartfase, startfase en beëindigingfase. Als bedrijfsadviseur adviseer ik ondernemers op financieel en commercieel gebied. In de prestartfase en startfase onderzoek ik de kans op succesvol ondernemerschap. Besluit de gemeente na Bbz aanvragen om een startende ondernemer te laten begeleiden, dan onderhoud ik adviesgesprekken met de betreffende ondernemers. Bovendien help ik ondernemers bij het schrijven van een toetsbaar ondernemingsplan dat aan alle voorwaarden voldoet. Dat betekent extra gemak voor de gemeente omtrent de Bbz regeling.

  • Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren

    Een haalbaarheidsonderzoek is nodig om de levensvatbaarheid van het bedrijf te beoordelen. Ik voer graag een haalbaarheidsonderzoek voor gemeenten uit. In een dergelijk onderzoek beoordeel ik de onderneming op commercieel en financieel gebied. Hiermee kunnen gemeenten vaststellen of er wel niet sprake is van een levensvatbaar bedrijf.

  • Voortgangsonderzoek uitvoeren 

    Als gemeente heeft u de mogelijkheid om in het kader van de Bbz regeling het voortgangsonderzoek door mij uit te laten voeren. Met de uitkomsten van het onderzoek kan worden aangetoond hoe het bedrijf ervoor staat en of de Bbz lening kan worden terugbetaald. Daarnaast komt in het voortgangsonderzoek de financiële positie van het bedrijf aan bod.

Ga ook voor gemak en schakel Roeikracht in voor de uitvoering van de Participatiewet. Ik heb jarenlange ervaring in het ondernemerschap en aan loketzijde van de gemeente. Met deze unieke eigenschap weet ik beide partijen goed te beoordelen en in te schatten. Neem vandaag nog contact op met Roeikracht.

Kennismaken?

Kennismaken met Roeikracht? Stel uw vraag en ik neem contact met u op.

1 + 11 =

ZELFSTANDIG ONDERNEMER?

KRIJG INZICHT IN UW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN

 

Hulp bij ondernemen

Als zelfstandige ondernemer is het lastig je hoofd boven water te houden. Toch is er veel meer mogelijk dan je denkt. Schakel Roeikracht in voor advies. 

VOLG ROEIKRACHT