Reviews

Lees hieronder reviews van anderen

Zonder Henk was het niet gelukt

Wij wilden samen een telecomwinkel starten. Ons oog was op een mooi pand gevallen, maar daar moesten we snel bij zijn; het stond al te koop. Henk Hoeve is daarom meteen in actie gekomen en heeft voor de juiste toetsing gezorgd om een onderneming te kunnen starten. Henk schakelde snel en de samenwerking verliep daardoor heel prettig. Dat leverde ook snel resultaat op. Dankzij zijn alternatieve vlotte werkwijze heeft hij ervoor gezorgd dat we snel met Optie 1 Veendam konden beginnen. Zonder Henk was het niet gelukt.
Martijn en Marco Kabbedijk

Eigenaren, Optie 1 Veendam

Brede kennis en professionaliteit

Henk heeft me uitstekend geholpen op het moment dat ik in een financiële patstelling zat. Hij wees me op de mogelijkheden rondom de Bbz regeling en heeft het gehele proces begeleid. Maar dat niet alleen, hij ontdekte ook nieuwe kansen voor het bedrijf en wees op zaken die verbeterd konden worden om bijvoorbeeld meer traffic in de winkel te genereren. Dankzij zijn kennis en ervaring als ondernemer heeft hij de motivatie gecreëerd en kansen uitgebouwd, waardoor wij de mogelijkheden kregen om verder te bouwen. De brede kennis en professionaliteit heeft ons echt verder geholpen.

Jeroen de Vries

Eigenaar, PC Direct Annen

ZELFSTANDIG ONDERNEMER?

KRIJG INZICHT IN UW FINANCI√čLE MOGELIJKHEDEN

 

Hulp bij ondernemen

Als zelfstandige ondernemer is het lastig je hoofd boven water te houden. Toch is er veel meer mogelijk dan je denkt. Schakel Roeikracht in voor advies. 

VOLG ROEIKRACHT