Hulp bij ondernemen

Aangenaam, ik ben Henk Hoeve, de persoon achter Roeikracht. Door de jaren heen heb ik mijn sporen verdiend in het ondernemerschap. Daarom geef ik goede hulp bij ondernemen. Ik exploiteerde onder andere vier supermarkten en twee slijterijen. Na het ondernemersavontuur werkte ik onder andere als ondernemersadviseur bij het Werkplein Drentsche Aa.

Bedrijfsadviseur voor ondernemers en gemeenten

Na mijn werk als ondernemersadviseur bij het Werkplein Drentsche Aa kruipt mijn ondernemersbloed waar het niet gaan kan en begin ik weer voor mezelf. Deze keer als hulp voor ondernemers en gemeenten met als specialisatie de Bbz regeling. Onder de naam Roeikracht geef ik advies en hulp bij ondernemen. Voor ondernemers die financiële steun nodig hebben of willen stoppen met ondernemen. Tevens adviseer ik gemeenten bij het uitvoeren van de participatiewet en voer voor hen haalbaarheidsonderzoeken en voortgangsonderzoeken uit.

Unieke werkervaring

Ik zie regelmatig dat ondernemers te laat bij me aankloppen voor de hulp bij ondernemen. En dat terwijl er veel mogelijkheden zijn op financieel gebied. Maar de drempel om naar de gemeente te gaan om bijstand te vragen ligt voor ondernemers erg hoog. Dat begrijp ik als geen ander. Dat is de achterliggende gedachte van Roeikracht: op tijd hulp voor ondernemers en de drempel verlagen om advies te vragen. Dankzij mijn unieke werkervaring kan ik met Roeikracht werk uit handen nemen van beide partijen en zo de roeiriemen voor hulp voor ondernemers bieden. Zowel aan de ondernemerszijde als de gemeentezijde.

Waarom de naam Roeikracht?

De naam Roeikracht komt voort uit roeien met de riemen die je hebt. Dat doe je uiteindelijk maar op één manier: met de handen uit de mouwen. Roeien is soms zwaar werk, zeker met tegenwind of met hoge golven. Hoe houd je het water uit de boot? En het vraagt oefening, training, discipline en nog veel meer eigenschappen.

Maar ook is het een vorm van ontspannen. Je komt op plekken die je niet voor mogelijk had gehouden. Roeien kun je alleen doen, maar ook met een team: dan vraagt dat wel dat je de neuzen in dezelfde richting hebt. En het vraagt dan om een goede stuurman. Niet eentje op de wal, maar een die samen met jou die boot in durft – en in elk geval ook zelf weet wat roeien is!

Kennismaken?

Kennismaken met Roeikracht? Stel uw vraag en ik neem contact met u op.

8 + 14 =

ZELFSTANDIG ONDERNEMER?

KRIJG INZICHT IN UW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN

 

Hulp bij ondernemen

Als zelfstandige ondernemer is het lastig je hoofd boven water te houden. Toch is er veel meer mogelijk dan je denkt. Schakel Roeikracht in voor advies. 

VOLG ROEIKRACHT